Albert Rubirola

CEO Enginyer tècnic mecànic amb títol superior de projectista mecànic i de mecanització. Amb una més que llarga experiència als diferents nivells en empreses del sector de la mecànica general, l'Albert aporta a SOKAD un absolut coneixement del procés de creació que va des del disseny fins a la fabricació ja sigui de components, màquines senceres o reformes i actualitzacions de línies de processat.

Marc Codina

CEO Enginyer tècnic industrial mecànic amb màster en mecànica de materials i titulació de manteniment industrial. L'àmplia experiència d'en Marc en el disseny de maquinària i en la automatització de processos industrials aporta a SOKAD valuosos coneixements en els molts i diferents sectors de la indústria moderna.

Guillem Zamora

CEO Enginyer tècnic mecànic amb títol superior de projectista mecànic. En Guillem aporta a SOKAD una àmplia experiència en els àmbits de l’automatització industrial i en la fabricació mecànica. A més, compte amb una llarga etapa en la mecànica de fluids dissenyant instal·lacions industrials especialitzades en els sectors alimentari, cosmètic i farmacèutic.